PEELING CHIMIC

Peeling-urile chimice DERMEDICS® – cele mai sigure peeling-uri chimice

Peeling-ul chimic este procedura dermato-cosmetica ce consta in provocarea accelerata a regenerarii pielii, intr-o maniera controlata prin aplicarea unor agenti chemo-exfoliatori ce sunt utilizati pentru a actiona asupra diferitelor straturi ale pielii.

DERMEDICS® a creat o gama avansata de peeling-uri chimice specifice, care permit tratarea hiperpigmentarii, semnelor de imbatranire, dar si pentru acnee si alte imperfectiuni. Peelingu-rile chimice sunt instrumentul ideal pentru optimizarea altor proceduri medicale-estetice: tratamente anti-aging, depigmentare, mezoterapie, electroporare, ionoforeza, radiofrecventa, fototerapia, etc.

Peeling-urile chimice sunt selectate in functie de natura cauzei, dar si de caracteristicile individuale ale pacientilor,in special tipul de piele.

Obiectivele peeling-urilor chmice:

 • purifica si oxigeneaza pielea, lasand-o hidratata si fara impuritati;
 • aspect de pori inchisi, o textura imbunatatita a pielii, imbunatateste grosimea stratului epidermic;
 • omogenizeaza culoarea pielii, oferind luminozitate si netezeste imperfectiunile cutanate ale pielii;
 • reduce si atenueaza leziunile pigmentare, oferind un efect de depigmentare (luminozitate);
 • reduce acneea si imbunatateste aspectul cicatricilor;
 • se adreseaza efectelor imbatranirii pielii: ridurilor de expresie, a celor profunde si a flaciditatii.

Tipuri de peeling-uri chimice DERMEDICS®:

 • peeling-ul glycolic: este o terapie intensiva pentru piele, tratament anti-imbatranire pentru reducerea ridurilor de expresie si ofera hidratare si netezire. Acidul glicolic este un Alphahidroxiacid din trestie de zahar cu proprietati anti-imbatranire excelente, stimuleaza crearea de colagen si regenerarea celulelor pielii fiind bogat in vitamine, minerale si hormoni vegetali. Peeling-ul glicolic ajuta la eliminarea toxinelor si ajuta pielea sa se regenereze in acelasi timp, oferind un aspect proaspat si prevenind imbatranirea prematura a pielii.
 • peeling-ul lactic: stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elastina, ideal pentru tratamentul cosmetic al primelor riduri si al foto-imbatranirii. Acidul lactic – din lapte acru sau iaurt, are o putere mare de hidratare si este o componenta de baza in protectia pielii naturale. Peeling-ul lactic contribuie la exfolierea pielii prin accelerarea reinnoirii celulelor, contribuie la realizarea unei nuante uniforme a pielii, reducand petele de origine melanica, creste productia de ceramide prin keratinocite, pentru a hidrata stratul cornos al pielii si previne deshidratarea acestuia formand o bariera protectoare.
 • peeling-ul madelic: indicat pentru acnee (ten gras) cat si pentru pielea predispusa la acnee, cu proprietati anti-seborecice si reglare exces de sebum. Acidul mandelic se obtine din hidroliza extractului de migdale amare si prezinta proprietati keratolitice anti-seboreice in plus fata de activitatea antibacteriana importanta asupra microorganismelor de pe suprafata pielii cu tendinta acneica.

Peeling-uri chimice DERMEDICS® au o formula gel inovatoare, care asigura beneficii unice, crescand eficacitatea terapiilor:

 • confort ridicat al pacientului: terapie nedureroasa cu efecte uimitoare.
 • rapiditate: trauma pielii si roseata redusa pana aproape la zero.
 • aplicatie sigura si usoara, controlata: peeling-ul sub forma de gel nu curge ceea ce permite controlul reactiilor pielii in toate zonele tratate.Mai multe posibilitati: eliminarea durerii in timpul exfolierii ofera posibilitatea de prelungire a duratei de tratament, iar peelingul poate fi aplicat in straturi (in functie de necesitati).
 • terapii multi-tinta: toate peeling-urile se pot combina, ele pot fi administrate ca multistraturi intr-o sesiune sau pot fi aplicat peste sesiuni consecutive.
 • nici o agresiune pentru piele: peeling-ul gel are un nivel redus de evaporare pentru a elimina exfolierea agresiva si excesiva a stratului cornerum ca efecte secundare.

Peelingul chimic sub forma de gel DERMEDICS® permite concentrarea tratamentului in interiorul pielii, stimuland fibroblastiile pentru regenerarea si rejuvenarea pielii. Exfolierea este o simpla urmare a activitatii peelingului, fiind gentila si non-agresiva.

DERMEDICS a creat o gama de peeling-uri chimice esentiale, care acopera toate nevoile ce pot fi intalnite in cadrul salonului.

PROGRAMEAZA-TE CHIAR ACUM!

0741.169.012 | reenahmatei@yahoo.com