STILIZARE SPRANCENE
Nume Descriere Cost
PENSAT SPRÂNCENE / STILIZAT FORMA SPRANCEANA In cazul sprâncenelor pensate greşit anterior, pot fi necesare şi 5-6 şedinţe în funcţie de cât de mult trebuie corectate; în cazul sprâncenelor crescute natural, forma se poate obţine din prima şendinţă.Intretinerea sprancenelor se face la un interval de 10-14 sau chiar 21 de zile in functie de ritmul de crestere al firelor de par. 25 - 45 Ron /30- 75min
VOPSIT SPRÂNCENE 15 Ron / 15 min
VOPSIT GENE 15 Ron / 15min
HENNA SPA (tratament/vopsire sprancene) Henna Spa este cea mai nouă tehnică de stilizare a formei sprâncenelor prin vopsire. Rezultatul are efect de tatuaj şi o mulţime de avantaje, ceea ce a transformat vopsirea cu Henna Spa dintr-un simplu tratament de înfrumuseţare, într-un adevărat trend. 75 Ron/40 min, fara timpul necesar pensatului
Info
scurta descriere

» Importanta sprâncenelor

Sprâncenele contribuie la echilibrul estetic al întregii fizionomii, marcând prin formă şi proporţie vârsta, statutul, epoca şi, cel mai important, expresia personalităţii.

O sprânceană frumos arcuită valoarează mai mult decât o operaţie estetică: luminează privirea, modelează arcada şi chiar poate şterge ani buni de pe chip.

Încadrând chipul şi sublinind privirea, sprâncenele contribuie foarte mult în comunicare, fiind responsabile pentru 80% din mimica feţei. Odată ce intervenim prin pensare, expresivitatea sprâncenelor nu cunoaşte limite.

» perfectioneaza-ti intregul ansamblu facial

Pensatul este o artă, iar adaptarea formei sprâncenelor este un punct decisiv în accentuarea trăsăturilor faciale. Alege forma corectă pentru a perfecţiona intregul ansamblu facial. În mod ideal trebuie să se apeleze la un specialist care să se ocupe de designul sprâncenelor, deoarece este un procedeu destul de complicat, care necesită experienţă şi îndemânare.

Dacă ai sprâncenele bine îngrijite, atunci privirea expresivă şi aspectul tânăr îţi sunt garantate!