TRATAMENTE FACIALE
Nume Descriere Cost
Terapia cu Oxigenhiperbaric curatare, terapia cu oxigen hiperbaric si aplicare serumuri 100 Ron /30 min
Meso Skin Therapy (terapia cu microace MST Dermedics) curatare, mezoterapia cu dermapen, serum 250 Ron / 30 min
Mezoterapia virtuala curatare, mezoterapia virtuala cu serum 100 Ron/ 30 min
Microderabraziune curatare, microdermabraziune, calmare si protectie 75 Ron/30 min
TRATAMENT DE HIDRATARE curatarea tenului, exfolierea, pregatirea tenului, hidratarea si protectia 125-175 Ron /50 min
TRATAMENTUL ACNEEI curatarea tenului, extractii, calmarea, reglarea pH-ului, hidratarea si protectia 150-200 Ron / 60-75 min
AquaOxiBrasion demachiere, oxigen hiperbaric 75 Ron /30 min
PEELING CAVITATIONAL demachiere, peeling cavitational, protectie/hidratare 50 LEI / 15 min
PEELING ENZIMATIC curatarea tenului, peeling enzimatic, hidratare si protectie 50 Ron / 15 min
PEELING CHIMIC DERMEDICS demachiere, tonic, aplicare peeling (mandelic/ lactic / glicolic), protectie SPF 125 Ron/ 30-45 min
MASAJ FACIAL demachierea tenului, masaj facial, hidratare/ protectie 35 Ron / 30 min
REJUVANCE MASAJ ( FACE LIFTING MASAJ) tehnică specială, care constă în mişcări de masaj blând, care sunt aplicate pe suprafata pielii pentru a produce un lifting facial natural 75 Ron / 60min
Info
scurta descriere

» Tenul tău este preţios!

Oferă-i doar ce este mai bun pentru el şi anume combinaţia dintre sfatul unui profesionist şi conceptul de tratament personalizat, împreună cu o îngrijire particulară, înseamnă un succes garantat!

Se ştie că, odată cu trecerea timpului, pielea îşi schimbă aspectul, îşi pierde supleţea şi elasticitatea şi se ridează treptat. În această situaţie, majoritatea doamnelor testează efectele-minune ale produselor cosmetice şi se folosesc de magia machiajului, dar doresc să devanseze efectiv acest proces de îmbătrânire.

Soluţii există, trebuie doar să înţelegem ce se întâmplă şi să acţionăm. Nimic nu este mai plăcut pentru tenul tău decât să fie curat, hidratat şi luminos.

Pielea este supusă permanent la factorii nocivi din atmosferă şi orice semn de stres sau alimentaţie necorespunzătoare se resimte imediat pe ten. De aceea, îngrijirea este esenţială dacă vrei să-ţi menţii un aspect frumos.

» … când?

Experţii recomandă că pentru o întreţinere corectă a tenului să apelăm la tratamentul facial o dată pe lună sau de cel puţin 4 ori pe an. Un tratament facial bun va fi îndeajuns să-ţi protejeze faţa timp de o lună sau chiar mai mult.

» … ce?

Tratamentul facial îţi va oferi o curăţare mai profundă decât ceea ce poţi face tu acasă. Acesta va include demachiere, tonifiere, peeling, hidratare, masaj în funcţie de nevoile fiecărui tip de ten.

» … cum?

Esteticiana va alege produsele potrivite pentru tipul tău de piele şi vei afla de ce are nevoie tipul tău de piele pentru a o proteja şi îngriji în mod corect. Masajul facial încetineşte îmbătrânirea prematură şi apariţia ridurilor, iar printr-o hidratare corectă, pielea ta îşi va păstra elasticitatea şi aspectul luminos.

» … de ce?

Tratamentul facial te relaxează şi în cadrul salonului vei găsi un mediu care te eliberează de stres. Tratamentul facial nu ajută doar pielea, dar îţi poate ajuta şi psihicul. Este ştiut că dacă te simţi bine în pielea ta, această încredere va ieşi la suprafaţă printr-o piele luminoasă.