TERAPIA BBGLOW

Tratamentul BB Glow este o modalitate sigură și eficientă de a obține un ton uniform al pielii, reducând în același timp aspectul porilor măriți. Tratamentul BB Glow a devenit popular in Singapore si Corea, datorita rezultatelor uimitoare a ajuns sa fie un trend international.

Tratamentul BB Glow presupune utilizarea produselor din seria WHITE, a mesoserurilor si a dispozitivului MST (Meso Skin Therapy)  pentru stimularea productiei naturale de colagen (precum si multe alte beneficii.)

Ce ofera tratamentul BB Glow?

  • mai putini pistrui.
  • o piele mai luminoasa si mai stralucitoare.
  • un ten mai uniformizat.
  • reducerea decolorarii pielii cauzata de petele acneice.
  • mai putine pete pigmentare.
  • minimizarea liniilor fine si a ridurilor.

Tratamentul BB Glow by Dermedics, care are la baza serul MESO WHITE. Terapia BB Glow by Dermedics foloseste un ser pentru toate tipurile de piele – ușurează pielea, amestecă și vindecă pigmentarea, reduce roșeața și uniformizează tonul pielii.

Originalul MESO WHITE by DERMEDICS® creat pentru terapia BB GLOW – GLASS SKIN nu contine fond de ten si nu trebuie tratat ca un produs de machiaj. Acest produs este dedicat in general mezoterapiei si este inregistratat la categoria „produse pentru iluminarea pielii”.

Procedura BB GLOW – GLASS SKIN by Dermedics nu este daunatoare datorita utilizarii originalului MESO WHITE by DERMEDICS® care contine o combinatie unica de dioxid de titan modificat si diacetilboldina incapsulata intr-un excipient solubil in apa, care este responsabil pentru efectul partial numit  „BB GLOW”.

Efectul „GLASS SKIN” este obtinut prin tehnologia speciala de productie, ce implica substante inovatoare compatibile in mod natural cu tesutul uman, care fac ca textura MESO WHITE sa fie atat de speciala, fara a folosi silicon, ceara, guma xantan si alte materiale comedogene.

PROGRAMEAZA-TE CHIAR ACUM!

0741.169.012 | reenahmatei@yahoo.com